اداره امور تغذیه

  اداره تغذیه دانشگاه دامغان با هدف تامین غذای دانشجویان و نظارت علمی بر کیفیت و کمیت آن فعالیت می نماید. این اداره شامل دو بخش اداری و سالن های غذاخوری است. در بخش سالن های غذاخوری این واحد، پیمانکار فعالیت می‌نماید.

 

سامانه رزرو غذا : http://self.du.ac.ir

معرفی کارشناس: نفیسه آقابابائیان، مسئول اداره تغذیه

 

شرح وظایف و اختیارات:

شرح وظایف سرپرست امور تغذیه:

  • نظارت بر نحوه صدور کارت تغذیه دانشجویان
  • بررسی نیازهای سیستمی و تغذیه ای و ارائه پیشنهاد برای تغییرات
  • نظارت بر عملکرد اتوماسیون و واحد نظارت بر مواد غذایی
  • نظر سنجی از دانشجویان در مورد کیفیت غذایی جهت برنامه ریزی هر چه بهتر
  • تهیه و تنظیم برنامه غذایی ماهانه و درج آن در سایت با توجه به نظرات دانشجویان
  • تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکار طرف قرارداد به صورت ماهانه یا هفتگی و اعلام آن به مدیر دانشجویی جهت پرداخت حق الزحمه برابر مفاد قرارداد منعقده در خصوص غذاهای دانشجویی و مهمان های دانشگاه
  • پیگیری مشکلات مربوط به افزایش اعتبار و رزرو روزانه غذا به صورت اینترنتی و کنترل سیستم های اتوماسیون
  • ارائه راهکار در زمینه بهبود وضع تغذیه در جهت بهبود شرایط
  • تهیه آمار پخت به صورت هفتگی و ابلاغ آن به پیمانکار  و مدیر یت دانشجویی
  • پاسخگویی به در خواست های دانشجویان از طریق سایت معاونت دانشجویی
  • تسویه حساب کارت تغذیه دانشجویان

شرح وظایف کارشناس واحد سلف فنی و مهندسی و خوابگاه برادران

  • انجام امور اتوماسیون تغذیه دانشکده فنی و مهندسی و خوابگاههای برادران
  • ارائه آمار غذایی و بررسی مواد مصرفی در سلف های دانشکده فنی و مهندسی و خوابگاههای برادران
  • نظارت بر طبخ و توزیع غذا در سلف های دانشکده فنی و مهندسی و خوابگاههای برادران
  • پیگیری درخواست های خرید و تعمیر اداره تغذیه
  • شرح وظایف کارشناس اتوماسیون و ناظر بهداشت

انجام امور اتوماسیون سلف مرکزی و خوابگاه‌های خواهران

  • صدور کارت تغذیه _ رمز عبور _ رزرو و غیره
  • ارائه آمار غذایی و بررسی مواد مصرفی در سلف مرکزی و خوابگاههای خواهران
  • نظارت بر طبخ و توزیع غذا در سلف مرکزی و خوابگاه های خواهران
  • ارائه خدمات پاسخگویی به پیامهای دانشجویان در سامانه بوستان
  • ارائه گزارش بهداشتی و کنترل کیفیتی از طربق سامانه erp
  • امور بایگانی

شرح وظایف کارشناس ناظر تغذیه و بهداشت

  • کنترل و نظارت بهداشی بر مراکز طبخ و توزیع غذا
  • انجام کارهای مرتبط با اتوماسیون تغذیه مطابق چارچوب تعیین شده
  • تهیه گزارش عملکردی به صورت هفتگی و ماهیانه
  • پرکردن چک لیست های نظارتی روزانه